Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Σχετικά με μας

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd.(Σπόρος πιπεριάς), θυγατρική της Yuan Longping High-Tech Agriculture Co., Ltd, που ιδρύθηκε το 1988 με εγγεγραμμένο κεφάλαιο 5 εκατομμυρίων USD. Είναι μια επαρχιακή κορυφαία επιχείρηση γεωργικής εκβιομηχάνισης που επικεντρώνεται στην εκτροφή, παραγωγή, ανάπτυξη και πώληση νέων ποικιλιών λαχανικών, εστιάζοντας κυρίως σε ποικιλίες καυτερής πιπεριάς.

Τα νέα κεντρικά γραφεία της εταιρείας, που βρίσκονται στο χωριό Longwangmiao, στην πόλη Chunhua της κομητείας Changsha, ιδρύθηκαν το 2014 με χώρους κατασκευής 4290 τετραγωνικών μέτρων που είναι ένα ενσωματωμένο εκσυγχρονισμένο γενικό κτίριο που περιλαμβάνει ψυγείο, αποθήκη, μονάδα επεξεργασίας, ποιοτικό έλεγχο, Ε&Α και επίσημη επιχείρηση.

Η εταιρεία δεσμεύεται στο εμπορικό σύστημα εκτροφής με ισχυρή ομάδα αναπαραγωγής. Εν τω μεταξύ, η εταιρεία κατασκεύασε σταθμούς Έρευνας και Ανάπτυξης και σταθμούς επίδειξης σε διάφορες οικολογικές περιοχές της Κίνας όπως το Χουνάν, το Χαϊνάν, το Γκουανγκντόνγκ, το Γιουνάν, το Χενάν, το Σαντόνγκ, το Σανσί κ.λπ. και κυκλοφόρησε περισσότερες από 200 νέες ποικιλίες καυτερής πιπεριάς, μελιτζάνας, αγγουριού, κολοκύθας. , πικρή κολοκύνθη, κολοκυθάκι σφουγγαριού, φασόλι, πακτσόι και άλλα λαχανικά και βραβεύτηκαν με περισσότερα από 40 αντικείμενα επιστημονικών και τεχνολογικών επιτευγμάτων σε διαφορετικά επίπεδα. Η εταιρεία δημιούργησε ένα υγιές δίκτυο μάρκετινγκ σε εθνικό επίπεδο και συνεργάστηκε με περισσότερες από 10 χώρες της Νοτιοανατολικής Ασίας στην Ε&Α και την ανάπτυξη ποικιλίας. Η ισχύς αναπαραγωγής και το μερίδιο αγοράς της καυτερής πιπεριάς της Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd είναι η πρώτη στην κινεζική αγορά σπόρων λαχανικών.

Η εταιρεία απέκτησε πιστοποίηση εισαγωγής και εξαγωγής σπόρων λαχανικών, καθώς και μέλος της Ένωσης Ασίας και Ειρηνικού Seed Association (APSA), Αντιπρόεδρος επιχείρησης του China Seed Association Vegetable Branch, Αντιπρόεδρος επιχείρηση του Συμβουλίου στρατηγικής συμμαχίας τυποποιημένης τεχνολογικής καινοτομίας της Κίνας καυτερή πιπεριά βιομηχανία, πρώτη παρτίδα πιστωτικών παραδειγμάτων ΑΑΑ επιχειρήσεων της China Seed Industry, βασική πιστωτική επιχείρηση της κινεζικής βιομηχανίας λαχανικών. Το σήμα κατατεθέν «Xiangyan» απονεμήθηκε ως κινεζικό διάσημο εμπορικό σήμα.

Η εταιρεία υποστηρίζει την ειλικρίνεια, την επιστήμη και την τεχνολογία, τους καλλιεργητές και τη σκληρή δουλειά ως βασικές αξίες της, προσπαθώντας να είναι μια αξιόλογη εταιρεία σπόρων λαχανικών στην Κίνα. Χρειάζονται καλά πλεονεκτήματα από τη δύναμη της επωνυμίας και της Ε&Α για να αποφέρουν σημαντικά κέρδη στους διανομείς, τους αγρότες, τους μετόχους και το προσωπικό και να δημιουργήσουν πολύχρωμες ποικιλίες λαχανικών για τους καταναλωτές.

ΙΣΤΟΡΙΑ

1988, ξεκίνησε η πρώτη υβριδική ποικιλία πιπεριάς, με το όνομα “Xiangyan No.1”.
1991, η επωνυμία "Xiangyan" είναι καταχωρημένη στην Κίνα.
1996, η σειρά καυτερής πιπεριάς Xiangyan κατείχε τις μεγαλύτερες εκτάσεις φύτευσης στον κόσμο και το μερίδιο αγοράς έφτασε έως και το 70% στην Κίνα με ποσότητες πωλήσεων 800 τόνων, έσοδα από πωλήσεις άνω των 9 εκατομμυρίων USD και κέρδος 5.5 εκατομμυρίων USD σπόρων καυτερής πιπεριάς.
1997, το "Xiangyan" βραβεύτηκε ως διάσημη μάρκα Hunan.
1999, ενσωμάτωσε τα έσοδα από πωλήσεις ήχου και τα κέρδη της εταιρείας Xiangyan με τη φήμη της επωνυμίας της Pro. Yuan Longping, Yuang Longping Agriculture High Technology Co., Ltd. ιδρύθηκε και εισήχθη στο χρηματιστήριο το 2000.
2006, εξουσιοδοτημένη ως επιχείρηση «Νέα & Υψηλή Τεχνολογία» στην επαρχία Χουνάν.
2006, απέκτησε άδεια εισαγωγής & εξαγωγής σπόρων.
2010, το "Xiangyan" βραβεύτηκε ως "China Famous Brand" που ήταν ο πρώτος τίτλος στην κινεζική βιομηχανία σπόρων λαχανικών.
2016, βραβεύτηκε ως η βασική επιχείρηση της κινεζικής βιομηχανίας σπόρων λαχανικών.
2020, βραβεύτηκε ως η κορυφαία επιχείρηση εκβιομηχάνισης της γεωργίας στην επαρχία Χουνάν.
2020, η Mitsui κατείχε το 30.4% των μετοχών της Xiangyan Company.
2021, συνεργάστηκε με το Hunan Agricultural University για την καινοτομία, τον εντοπισμό και τον έλεγχο των πόρων του γερματικού πλάσματος, την επιλογή και την αναπαραγωγή ποικιλιών, την πράσινη και αποτελεσματική τεχνολογία καλλιέργειας και την εκπαίδευση ταλέντων καυτερής πιπεριάς.

ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αγροτική περιοχή

Διακρίσεις & Πιστοποιητικό


 • Διάσημο εμπορικό σήμα Χουνάν
 • Διάσημο εμπορικό σήμα της Κίνας
 • Βασική Κορυφαία Επιχείρηση Βιομηχανοποίησης Γεωργίας
 • Ερευνητικό Κέντρο Μηχανικής Χουνάν
 • Βάση Εκλαΐκευσης Επιστημών της επαρχίας Χουνάν
 • Πιστοποιητικό Επιχειρηματικού Πιστωτικού Βαθμού
 • Credit Key Enterprises of China Vegetable Seed Industry
 • Χρυσό Βραβείο για Xianla 7 Καυτερή πιπεριά
 • Χρυσό Βραβείο για το Xianla 4 Hot Pepper
 • Αντιπρόεδρος της μονάδας China Seed Association Vegetable Seed Branch
 • Μέλος της Ένωσης Λαχανικών της Κίνας
 • Αντιπρόεδρος Unit of China Seed Association Vegetable Seed Branch