Όλες οι κατηγορίες

Αρχική σελίδα>Υπηρεσία

● Hunan Xiangyan Seed Industry Co.,Ltd (Peppera Seed) προσπαθεί να προσανατολιστεί στην αγορά για την εκτροφή νέων υβριδίων και την ανάπτυξη τους στην αγορά-στόχο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των διαφορετικών πελατών.

● Καθιερώθηκε με επιτυχία εμπορευματοποιημένο σύστημα εκτροφής καυτερής πιπεριάς. Μόνο 0.5% νέες ποικιλίες πιπεριάς έχουν επιλεγεί από περίπου 5000 υβρίδια κάθε χρόνο.

● Παρέχετε σπόρους υψηλής ποιότητας με ρυθμό βλάστησης, γενετική καθαρότητα, φυσική καθαρότητα και υγρασία πολύ υψηλότερα από τα εθνικά πρότυπα. Με την κατάλληλη επεξεργασία και επικάλυψη των σπόρων για την παροχή υγιών σπόρων στους καλλιεργητές.

● Ασφαλής και αποτελεσματική επεξεργασία σπόρων και γρήγορη υλικοτεχνική υπηρεσία για να διασφαλιστεί ότι οι σπόροι φθάνουν έγκαιρα στους πελάτες.

● Εκπαίδευση τεχνολογίας καλλιέργειας σε τεχνικά στελέχη και αγρότες

● Πραγματοποιήστε την ημέρα του αγρού σε διάφορες περιοχές για να επιδείξετε καλές ποικιλίες σε εμπόρους και αγρότες

● Υπηρεσία βιομηχανικής αλυσίδας εφοδιασμού για να βοηθήσει τους αγρότες να πουλήσουν φρούτα στην αγορά νωπών ή σε εργοστάσια επεξεργασίας

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΓΟΡΑ

Η Hunan Xiangyan Seed Industry Co., Ltd (Peppera Seed) έχει δημιουργήσει δίκτυο υγιούς μάρκετινγκ σε εθνικό επίπεδο και επίσης συνεργάστηκε με περισσότερες από 30 υπερπόντιες χώρες στην αναπαραγωγή, την έρευνα και την ανάπτυξη προϊόντων, όπως η Ινδία, το Πακιστάν, το Μπαγκλαντές, η Ταϊλάνδη, η Μαλαισία, το Βιετνάμ, το Νεπάλ, Τουρκία, Ιορδανία, Αυστραλία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Νιγηρία, Τανζανία κ.λπ.